Ylivieska: Takaisin tositoimiin tasokkaalla tavalla!

ma 8. heinäkuuta 2019 16.26.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toto75-tasolla saakka juhlinut Essi van Press on yksi sunnuntain seuratuimmista hevosista. Kuva: Suomen Hippos

 

Ravikeskus Keskisen palaa sunnuntaina kesälomaltaan tositoimiin! Kello 13 starttaavien kilvanajojen ohjelmassa on lämminveristen Nordic Cupin osakisa ja yhdeksän muuta jännittävää lähtöä. Päivän pistää liikkeelle kello 12:40 ponilähtö.

Nordic Cupin toisessa osalähdössä kohtaavat kilpasarjan voitolla avannut Frank ja Martti Pellikan huippulahjakas I Feel On Fire.

Lämminveristen ykkössarjassa pyrkii kotiradan tuulennopea Mentha voittojen tielle. Jixy-ajon kakkosta saapuu ohjastamaan kuski suoraan Suomen huipulta, Mika Forss. Vastaansa Mentha saa huippuiskuun kohonneen Berto Vaikon, kirivoimaisen George Birdlandin, kovissa koitoksissa menestyneen Dust Collectorin ja salamastarttari Kalle Kalasin.

Myös suomenhevosten kovimmassa voltissa ovat kotiradan hevosen ja Mika Forssin kurssit korkealla, kun hänen ajamansa Carmikas lähtee hakemaan kauden avausvoittoaan. Kapuloita rattaisiin heittelevät Totina-ajosta toisen sijan napannut Kömin Lento ja pieni mutta pippurinen Hipatsu.

Muissa lähdöissä pistävät parastaan liki puolet uransa starteistaan voittanut Smart Leader, tauolta tuleva tammalahjakkuus Essi van Press, huippuvireinen Global Treasure ja kauden viidestä kisastaan neljä nimiinsä vienyt Boy Named Sue.

Radan tapahtumia kelpaa seurata laajennetun ravintola Heinäseipään tarjoamilta paraatipaikoilta. Samalla voitte nauttia buffet-pöydän ja pizzauunin maukkaita antimia - palanpainikettakin on tarjolla jokaiseen kesäjanoon. Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Sääennusteet lupaavat sunnuntaille poutaa, joten raveja kelpaa seurata myös uudesta terassikatsomosta.

Keskinen kutsuu – tervetuloa!

 

Ylivieskan Keskinen