Tornio: Koko lauantai täyttä raviurheilua!

ma 12. elokuuta 2019 17.22.00

Lauantaina on Torniossa tarjolla raviurheilua tuutin täydeltä! Kello 14:30 alkaen ajetaan kuuden lähdön poniravit, joissa palkitaan kaikki osallistujat. Grillit ja kahvio palvelevat jo kello 14 alkaen. Poniraveihin on ilmainen sisäänpääsy. Vauhdikkaiden ponilähtöjen ohella tarjolla on kepparipuuhaa, piirtelyä ja monipuolisen leikkikentän tarjoamaan touhua.

Kello 18 siirrytään Toto-ravien pariin, joissa niin ikään palkitaan kaikki starttaavat.

Jo kello 17 ajetaan mielenkiintoinen koelähtö, jossa esiintyy Confident Hoss. Tappioton suurlupaus on siirtynyt Timo Nurmokselta Petteri Joen treeniin.

Heti alkuillasta nähdään korkealaatuista raviviihdettä. Lämminveristen alokassarjassa on tositoimissa poikkeuksellisia kykyjä, kun starttiviivalla ovat koelähdöissään 18,0-tuloksen viilettäneet Boogiewoogie Laday ja Cosmic Soul, uransa voitolla avannut Honey Bee Web sekä Katja Melkon treenaama BWT Dakota.

Illan kolmannessa lähdössä esiintyy lappilaislahjakkuus Toivotuli. 4-vuotiskyky on voittanut kolme kertaa peräkkäin, ja otteet kielivät kyseessä olevan ikäluokkahevosen.

Lady Cupissa mittelevät taitojaan naisohjastajat. Tasokkaan lähdön ennakkosuosikkeja ovat Tuuli Kurkisen kuskaama Execute, Sari Vesalan ohjastama BWT Bayern ja Katariina Palomäen ajama Party Hard.

Avoimella Kallen maililla kohtaavat huippuvireeseen kohonnut E3-ykkönen Capitol Hill, keväällä Toto75-tasollakin menestynyt Little Easy ja pohjoisessa vahvasti avannut Bartender In.

Nuorten Sarjassa kantaa suosikin paineet Lapissa tyylikkäällä voitolla avannut Mamacita.

Parhaat paikat ravien seuraamiseen löytyvät A-oikeuksin varustetusta ja uudistuneesta Ravintola Purjeesta. Jännittävien lähtöjen katsomisen ohessa voit nauttia maukasta lauantai-illallista. Varaa oma pöytäpaikkasi jo etukäteen numerosta: 040-742 9337.

Ravia rajan pinnassa – tervetuloa Laivakankaalle!

 

Tornion Laivakangas