Seinäjoki: Ystävänpäivän jatkoille kaverin kanssa

ma 11. helmikuuta 2019 19.52.00

Seinäjoen helmikuu jatkuu hektisenä, kun ravikeskuksen kavioura täyttyy jälleen perjantaina kavionkopseesta. Ravi-ilta alkaa kello 18.

Perjantaina vietetään ystävänpäivän jatkoja. Tuo siis kaverisi mukaan raveihin, sisään pääsee kaksi yhden hinnalla!

Ravintola Pruunissa on illan erikoisuutena ruokabloggari Nanna Rintalan suunnittelema jälkiruokabuffet. Kuuden hengen pöytäkunnat ja seurueet pääsevät herkuttelemaan etuhintaan – kysy lisää radalta!

Pöytävarauksen ravintoloihin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200.

Illan alkupuolella ajettavassa suomenhevosten Winter Monté Meetingissä lähtee vastustajiaan ajamaan takaa menestystamma Vilma Lyydia.

Mielenkiintoisten Toto4-kohteiden kamppailukaksikkoja ovat voitokas Valtroks ja viime aikoina kakkosia takonut kovavireinen Viano, upearaaminen voimanpesä Sweet Malkin ja nousuvirettä esittänyt Cutthecrap, tasokkaissa lauantailähdöissä hienosti menestynyt Manionni ja tauolta tuleva vauhtimylly Lakuri sekä viimekertaiselle voitolle jatkoa hakeva Madam's Viggo Boy ja epävarma mutta vauhdikas Curakao.

Ravien loppupuolella seurataan vielä lämminveristen kovinta volttia, missä iskevät yhteen kotiradan tauolta tuleva voimamies The Swede ja kovissa lähdöissä kannuksensa valanut Finally Famous.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!

 

Seinäjoen ravikeskus