Seinäjoki: Kotimaan kaarti vahvistuu Chief Orlandolla

ma 25. maaliskuuta 2019 12.14.00

Musta hurmuri Chief Orlando puolustaa Seinäjoki Racessa kotimaan ravikunniaa. Kuva: Suomen Hippos

 

Tämänvuotisen Seinäjoki Racen paikoista on nyt puolet täytetty. Viidentenä hevosena sai kutsun kotimaan kirkkaimpiin toivoihin lukeutuva Chief Orlando.

”Ori oli kauden avausstartissaan odotetun hyvä. Kyseessä on todellinen tulevaisuuden tekijä”, luonnehtii Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää.

6-vuotias Chief Orlando on syntynyt Norjassa. Suomessa musta hurmuri on vaikuttanut vasta vajaan vuoden. Chief Orlandon taustalta löytyy vahvaa osaamista, sillä oria valmentaa menestysnimi Tapio Mäki-Tulokas ja hevosen omistaa Ravigaalassa Vuoden hevosenomistajana palkittu Esa Himanen yhdessä Kari Ala-Röyskön kanssa.

Chief Orlando on tehnyt Mäki-Tulokkaan treenissä vakuuttavaa jälkeä. Kymmenen yhteistä kisaa ovat tuoneet kuusi voittoa, kolme kakkossijaa ja yhden kolmosen. Viime kauden päätteeksi Chief Orlando vei nimiinsä Ruotsin Hopeadivisioonafinaalin. Uusi vuosi alkoi Teivossa eleettömällä voitolla.

Chief Orlando tekee seuraa jo aiemmin kutsutuille Italian Trendy OK:lle, Ruotsin On Track Piratenille ja Selmer I.H.:lle sekä kotimaan Ranch Kellylle.

Seinäjoki Race juostaan Seinäjoen ravikeskuksessa lauantaina 13. huhtikuuta. Ravitapahtuma alkaa kello 13:30.

Seinäjoki Racen ykköspalkinto on muhkea 70 000 euroa. Kisa käydään 2100 metrin matkalla.

 

Lisätietoa:

Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja

Jyri Saranpää (0500-567 764 / jyri.saranpaa@seinajoenravit.net)

 

Seinäjoki Race -lähdön promoottori

Mikael Mattfolk (050-501 3711 / stallravas@gmail.com)