Oulu: Maanantai-illan ravimagiaa!

ma 10. heinäkuuta 2017 15.24.00

Helmen Vili on meritoitunut kärryt perässä, mutta vauhtihirmu tekee nyt uutta aluevaltausta montéssa. Kuva: Suomen Hippos

 

 

Oulun Äimärautio palaa kesälaitumilta työn touhuun maanantaina. Kilpaa aletaan ajaa kello 18. Ohjelmassa on kymmenen vauhdikasta lähtöä.

Montén SM-karsinnassa tahdit takaa menohaluinen ja virtaviivainen Helmen Vili. Kuski on suoraan lajin huipulta, kun Jenni Koskela ottaa ohjat osaaviin käsiinsä.

Lämminveristen lähdöissä illan avainhahmo on Marko Hakkarainen, joka marssittaa tallistaan Suomen vanhimmalle raviradalle kovan kolmikon: Take Me With You – Lago Negro – Global Solidarity.

Suomenhevospuolella on isossa roolissa ylivieskalainen Antti Isomaa, jonka käsissä kisaavat tasokkaissa Toto76-taistoissa rutinoituneet Untero ja Carmikas.

Käykö Toto4-pankiksi Pasi Väisäsen kanuunakuntoinen Boulder Lucky?

Ravintola Äimänhovin pöytäpaikat sijaitsevat maalipaalun kohdalla, joten näet lähtöjen loppuratkaisut silmiesi edessä. Seurueesi voi nauttia noutopöydän maukkaista antimista ja Äimän Hovin henkilökunta tuo tilauksesta voittojuomat pöytään. Tee pöytävarauksesi numerosta 08-535 7300.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

 

Oulun Äimärautio