Kaustinen: Korotetut palkinnot = kova taso

ma 30. syyskuuta 2019 11.25.00

Niko Jokela on perjantain avainkuskeja. Hän on Kaustisen ohjastajaliigassa jaetulla kärkipaikalla yhdessä Santtu Raitalan kanssa. Kuva: Suomen Hippos

 

Perjantaina tavataan ja ravataan puoliltapäivin Kaustisella! Lounasraveissa on tarjolla viisi jännittävää lähtöä tunnissa. Raveihin on ilmainen sisäänpääsy.

Maukas lounas on katettuna Ravintola Setolokkaan. Pöytävarauksia voitte tehdä etukäteen numeroista 020-7571 717 tai 0400-365 395. Ilman varaustakin olette lämpimästi tervetulleita!

Korotetuilla palkinnoilla ajettavien ravien hevosrikkaat lähdöt ovat sekä urheilullisesti että pelillisesti mielenkiintoisia. Päivän päätöslähtö on ravien helmi. Yhteen iskevät viime kauden Kasvattajakruunun kolmoseen päättänyt tammalahjakkuus Haley Web sekä huippukuntoiset M.T.Kopitar, Snowline Ace ja High Profile.

Palaako viime aikoina kakkosia nakutellut Bugs Bunny Buzz viimein voittokantaan? Onko tolppaputkea rakenteleva rajuvireinen Procyon Toto4-varmasi? Vai rastitatko mukaan sen kovan haastajan, voittovedossa tauolta tulleen Tiger Vicen?

Tervetuloa Kaustisen raveihin!

 

Kaustisen Nikula