Kajaani: Kausi päättyy tasokkaasti - kisat käyntiin kello 13

ti 10. lokakuuta 2017 09.40.00

Kajaanin kausi päättyy sunnuntaina kello 13 alkaviin vauhdikkaisiin Toto4-raveihin. Ponilähtö ajetaan jo kello 12:30.

Ohjastajaliigassa hakee paluuta vallankahvaan Mauri Jaara. Hänellä on plakkarissa kahdeksan ykkössijaa. Ajokkeja Jaaralla on kauden päätösraveissa seitsemän. Vakavin uhka on Keijo Hakala, jolla on seitsemän voittoa ja neljä ohjastettavaa kauden päätöskisoihin.

Valmentajaliigassa tilanne on tasainen. Voitosta vääntävät kotiradan Maarit Ollikainen ja Marko Hakkarainen. Hoitajaliigan voitossa on kiinni Emmi-Noora Lukkari. Myös hevoskohtaisten liigojen kärkisijat ovat vielä auki.

Lämminveristen ykkössarjassa nähdään hieno kamppailu, kun loistopaikan saanut tuulennopea Willy Wingston koettaa johtaa alusta loppuun Minto's Starmanin, Donnie Brascon ja Mr Malcomin haastaessa.

Kakkossarjakin on tasoltaan kovaa luokkaa. Yhteen iskevät Kainuun oma kimppahevonen, Suomen avauksessaan pussiin juuttunut Amos Shadow, voitokas Minto's Don Juan, kirivoimainen Victor Face ja nousukuntoinen E.V. Jory.

Nordic Cupin voittaja Almus lähtee jahtaamaan suomenhevosten kovimmassa voltissa edeltä matkaan ampaisevia Takenotea ja kumppaneita.

Lasten leikkialue Varsahaka ja kepparirata palvelevat pieniä ravikatsojia.

Tule seuraamaan Kajaanin punaisena hohtavan hiekan äärelle pitkän maalisuoran kiivaita kirikamppailuja!

Kun Kajaanissa ravataan, niin siellä me tavataan!

 

Kainuun ravirata