Kajaani: Kausi käyntiin korkealta ja kovaa

ma 13. toukokuuta 2019 17.04.00

Minna Piirosen voittokone Minto's Don Juan on yksi Kajaanin kauden avausravien tähdistä. Kuva: Suomen Hippos/Aada Pölönen

 

Odotettu päivä on täällä! Kajaanin ravikausi 2019 käynnistyy tasokkaissa merkeissä perjantaina kello 18. Tarjolla on peräti yksitoista hevosrikasta ja täysipainoista lähtöä. Illalle antaa alkutahdit kello 17:50 ravattava ponimittelö.

Kauden avausraveihin kannattaa saapua ajoissa, sillä 300:lle ensimmäiselle jaetaan ilmainen ämpäri! Sen voi halutessaan täyttää jokaisen puutarhurin arkihaaveella hevosenlannalla, näin kun istutuskausi on kuumimmillaan...

Illan aluksi ihastellaan aloittelevia lahjakkuuksia. Viivalla on mielenkiintoisia lämminverivarsoja Miika Tenhusen, Mauri Jaaran ja Jukka-Pekka Kauhasen talleista sekä Koivikon Kallen lahjakas pikkusisko Koivikon Miisu.

Lämminveristen kovin ryhmä ajetaan ravien keskimmäisenä Troikka-kohteena. Yhteen iskevät tauolta tuleva menestysnimi Replay Pellini, Toto75-tasolla väläytellyt Orlando Knick, paluuta tekevä toissavuotinen Derby-kolmonen Obrigado, kotiradan kova Arctic Ile ja tuulennopea Tessa's Devil.

Kakkossarja on upea lähtö, kun voimiaan mittelevät urallaan jo 25 kertaa ykköseksi yltänyt Minto's Don Juan, voitokas italialainen Ukebell Jet, Kajaanin lämminveriliigan hallitseva mestari E.V. Jory ja vahvassa nousukunnossa kisaava Boulder Lucky.

Kolmossarjan tähti on voittamaan tottunut Faith In Life.

Suomenhevosten ykkösvoltissa avaa kautensa suurella moottorilla varustettu Sisu-Syke. Oriin kunnon pistävät puntariin elämänsä vireessä kisaava Pontriot ja kohti tammahuippua kurkottava I.P. Riimi. 

Lasten leikkialue Varsahaka ja kepparirata viihdyttävät pienempää raviväkeä.

Saavu seuraamaan Kajaanin punertavana hohtavan hiekan äärelle mittavan maalisuoran kiivaita kirikamppailuja!

Kun Kajaanissa ravataan, niin siellä me tavataan!

 

Kainuun ravirata